Доверието на над 240 000 души

Научно доказано

Отстъпки за обем до 15%

Вашата количка

Авокадо зомби барове



Готвене с CELEBRATE - Барове с авокадо и зомби (ВИДЕО)

Пригответе се да потънете в тези лесни, кремообразни и декадентски барове с авокадо. Добавете бонбонени очички и пръски с цвят на Хелоуин за страховито лакомство по време на събирането за Хелоуин или не ги добавяйте и просто се насладете на тези сладки, вкусни барове по всяко време на годината. Те са толкова вкусни, че няма да повярвате колко здравословни са!

Порции: 16 блокчета Време за приготвяне: 20 минути Време за замразяване: 4-6 часа


Съставки:

Долен слой:

  • 1 чаша фурми Medjool (приблизително 10, без костилки)
  • 1/2 чаша сурови бадеми
  • 4 супени лъжици какао на прах
  • 2 супени лъжици кокосово масло

За горния слой

  • 2-3 средно големи авокадо (около 3/4 чаша)
  • 4 супени лъжици нектар от агаве
  • 1 супена лъжица кокосово масло

Инструменти

  • блендер или кухненски робот
  • Форма за брауни с размери 20 x 20 см

Указания

  1. Добавете всички съставки за долния слой в блендера или кухненския робот. Пасирайте, докато фурмите станат гладки, а ядките - на малки парченца.
  2. Изсипете съдържанието в тавичка за брауни с размери 8 x 8 см и с помощта на ръцете си го изгладете на дъното на тавичката.
  3. Поставете тигана във фризера, докато работите върху горния слой.
  4. Добавете авокадото в купа и го намачкайте добре с помощта на вилица.
  5. Изплакнете блендера или кухненския робот и добавете всички съставки за горния слой и пасирайте до пълна гладкост.
  6. Извадете съда от фризера и изсипете върху долния слой в тава с размери 8 x 8 инча и загладете. Използвайте нож или шпатула, за да загладите горната част.
  7. Замразете за 4-6 часа или за една нощ, за да стегне.
  8. Когато сте готови да сервирате, извадете от фризера и оставете да престои 10 минути, преди да нарежете на квадрати. Сервирайте веднага.

Бележки:

Остатъците могат да се съхраняват във фризера. Най-добре е да не ги оставяте да престояват твърде дълго, тъй като горният слой бързо омеква!


Опитайте да добавите бонбонени очи, за да придадете на тези бебета чудовищен привкус!

Авокадото в десерта създава гладка текстура и има невероятен вкус с шоколада.




Предишна публикация
Следваща публикация

Оставете коментар

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани