Барабаните, моля... победителят в конкурса за рецепти за Месеца на храненето през март на Celebrate е рецептата на Мария В. за яйчени хапки в еър фрайър! Поздравления, Мария! И голямо благодаря на всички, които участваха.

Говорете за закуска с цели! Тези малки яйчени хапки, богати на протеин, се приготвят за нула време благодарение на магията на вашия еър фрайър. Освен това са напълно персонализируеми. Просто добавете любимите си съставки - сирене, зеленчуци, каквото пожелаете - и ги направете свои. Тези яйчени хапки в еър фрайър са идеални за закуска или обяд в движение, които са както вкусни, така и хранителни.

Професионален съвет: пригответе партида в неделя и ще имате достатъчно вкусни закуски или обеди за цяла седмица, което ще улесни постигането на вашите протеинови цели през седмицата. Независимо дали се наслаждавате на спокойно утро или бързате да излезете, тези яйчени хапки в еър фрайър ще ви дадат нужния тласък, за да започнете деня си правилно.
В този епизод на Готвене с Celebrate, Сам демонстрира колко бързо и лесно е да приготвите тези вкусни яйчени хапки в еър фрайър. Кликнете върху видеото, за да гледате сега или вземете рецептата по-долу.
ГОТВЕНЕ С CELEBRATE - Яйчени хапки в еър фрайър на Мария (ВИДЕО)
| Порции: 10 яйчени хапки | Време за подготовка: 20 минути | Време за готвене: 15-20 минути |
Съставки
- 10 яйца
- 1 чаша пилешка наденица
- 1/2 чаша чушка, нарязана
- 1/2 чаша лук, нарязан
- 1/4 чаша фета или сирене по ваш избор
- Чивес на вкус (около 1 с.л.)
- Сол и пипер на вкус
Инструкции
- Нарежете половината лук и половината чушка и ги запържете в тиган, докато омекнат.
- В същия тиган пригответе пилешката наденица и я раздробете на малки парчета, докато се сготви.
- В купа разбийте 10 яйца. Добавете лука, чушките, пилешката наденица, сиренето, чивеса и солта и пипера. Разбъркайте, за да се комбинират.
- С помощта на черпак или мерителна чаша добавете сместа в форма за мъфини.
- Загрейте еър фрайъра до 175 градуса Целзий.
- Гответе в еър фрайъра за 10 минути. Проверете консистенцията и гответе още 5-10 минути, като внимавате да не преварите.
- Сервирайте и се насладете!