Доверието на над 240 000 души

Научно доказано

Отстъпки за обем до 15%

Вашата количка

Яйчни хапки от въздушния фритюрник на Мария


Победителят в конкурса за рецепта на Celebrate за март месец на храненето е "Яйчни хапки с въздушна фритюрница" на Мария В.! Поздравления за Мария! И големи благодарности на всички, които участваха.

Plate of air fryer egg bites | Bariatric recipes by Celebrate

Говорим за цели за закуска! Тези малки яйчени хапки, пълни с протеини, се приготвят за нула време благодарение на магията на вашия фритюрник. Освен това са напълно адаптивни. Просто добавете любимите си съставки - сирене, зеленчуци, както искате - и ги направете по свой вкус. Тези яйчени хапки от фритюрник са идеални за закуска или обяд в движение, които са едновременно вкусни и питателни.

Up close view of air fryer egg bites - Celebrate Bariatric Recipes

Професионален съвет: пригответе една партида в неделя и ще имате готови вкусни закуски или обеди за цяла седмица, за да постигнете лесно целите си за протеини през седмицата. Независимо дали се наслаждавате на спокойна сутрин, или бързате да излезете от вратата, тези яйчени хапки от фритюрник ще ви дадат необходимия тласък, за да започнете деня си правилно.

В този епизод на "Готвене със Селебрит" Сам демонстрира колко бързо и лесно се приготвят тези вкусни хапки с яйца от фритюрник. Кликнете върху видеото, за да гледате сега, или вижте рецептата по-долу.

Готвене с празника - Яйчни хапки с въздушна фритюрница на Мария (ВИДЕО)



Изработва: Време за приготвяне: 20 минути Време за готвене: 15-20 минути


Съставки

  • 10 яйца
  • 1 чаша пилешки колбас
  • 1/2 чаша чушки, нарязани на ситно
  • 1/2 чаша лук, нарязан на ситно
  • 1/4 чаша Фета или сирене по избор
  • Магданоз на вкус (около 1 с.л.)
  • Сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне

  1. Нарежете половината лук и половината чушка и ги задушете в тиган, докато омекнат.
  2. В същия тиган задушете пилешката наденица и я начупете на малки парчета, докато се сготви.
  3. В купа разбийте 10 яйца. Добавете лука, чушките, пилешкия колбас, сиренето, лука и солта и пипера. Разбъркайте, за да се смесят.
  4. С помощта на черпак или мерителна чаша добавете сместа във формата за мъфини.
  5. Загрейте фритюрника на 175 градуса по Целзий.
  6. Гответе във фритюрника в продължение на 10 минути. Проверете консистенцията и гответе още 5-10 минути, като внимавате да не прегорите.
  7. Сервирайте и се наслаждавайте!


Предишна публикация
Следваща публикация

Оставете коментар

Моля, обърнете внимание, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да бъдат публикувани